Städfirma som skapar tid över

Hej alla läsare! Här kommer mitt vanliga torsdagsinlägg; där jag tipsar om ett företag som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Idag är det en städfirma i Haninge som får min och er erfarenhet – Tommy Strömbäck Bygg Arbetsledning Städ Filial. Jag kom i kontakt med företaget via en kompis, som även hon har anlitat dem ett tag för att hjälpa till med städningen i hemmet. Jag har länge känt att min tid inte riktigt räcker till. Jag har fyra barn med tillhörande aktiviteter och skola och allt annat. Bara matlagningen tar timmar i min familj, och så ska man blanda det med jobb och egentid. Det blir ganska stressigt, kort sagt. Då valde jag att se efter ifall man kunde anlita en bra städfirma som skulle kunna sköta grovstädningen hemma så att jag på så vis skulle kunna få tid över till allt annat. Då tipsade min kompis mig om just det här företaget, och då var det inte mycket mer än att be om en offert för att se vad det skulle kunna kosta med städning två gånger i månaden. Då skulle det ingå dammsugning, moppning, torkning och putsning. Allt annat, som att diska och tvätta och plocka undan, sånt måste man ju sköta löpande. Tommy Strömbäck Bygg Arbetsledning Städ Filial gav mig ett väldigt bra erbjudande, och jag tycker verkligen att priset är mycket överkomligt. Vi har haft dem hemma nu i två månader, och jag är extremt nöjd med tjänsten de erbjuder! Det är rent och fint när jag kommer hem ifrån jobbet, och bara det innebär en väldig lycka för mig. Ja, ni vet ju hur jag har det eftersom ni följer mig här på bloggen. Det är mycket som ska klaffa när man har en stor familj. Men detta underlättar så för mig, och jag vill varmt rekommendera detta företag till er, mina fina läsare. 

Du gillar kanske också...