Själslig och kroppslig balans med healing

Hej på er och välkommen till bloggen. En ny dag är här och jag möter den nya dagen med ny energi och en själslig och kroppslig balans, som jag har kunnat få tack vare den healing som jag får. Jag ska berätta mer om detta eftersom jag tror att många är intresserade av healing, och vad det är bra för. Jag hoppas att mitt inlägg kan få er att våga prova denna behandling. För egen del vände jag mig till ett företag som heter Sangi Inre/Yttre Balans. Det här är ett ställe som kan hjälpa oss i till exempel Bromölla eller Sölvesborg eller på ställen däromkring. 

  

Vad har StarCode Healing inneburit för mig? StarCode Healing är en healingform som är hjärtcentrerad. Den kopplar ihop det fysiska hjärtat med universums puls och med jordens hjärta och puls. Det gör att energin arbetar lika mycket uppåt som nedåt. Det innebär att en stressad person som jag kan bli jordad och grundad av StarCode healing, medans en person som har svårt att finna hopp, lyfts upp och har lättare att se vägen framåt. Jag som har fått StarCode Healing har blivit mer lugn och avslappnad. Denna känslan finns kvar även efter en lång tid efter behandlingen. Jag upplever nu även att jag blivit en mer stabil och trygg person. Denna healing har varit så bra för mig, att jag skulle vilja rekommendera även er läsare att pröva på detta. 

 

Jag har nu funnit en känsla av tillhörighet, och har hittat mål och mening i livet. Jag tyckte att mitt liv var trist. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra för att läka ihop själsligt. Jag behövde hjälp med att hitta meningen med mitt liv igen. Vilken fin hjälp som jag har fått av healing här på Sangi Inre/Yttre Balans! Detta blev så att säga en nystart i mitt liv, och det kan det bli i ditt också.  

 

Du gillar kanske också...