Nylackad bil är härligt

Ett ämne jag sällan skriver om är bilar, vilket inte är konstigt, eftersom jag har noll intresse för dem. Men den här bloggen handlar ju mångt och mycket om min vardag, och just den här veckan har min bil haft en tydlig huvudroll, och då är det inte särskilt konstigt att bloggen också tar upp det. Det är nämligen så att jag lämnade in den för en billackering i Norrköping i början på veckan, och det skulle ta ungefär tre dagar för Swalls bil o industrilackering att göra klart arbetet och så att bilen skulle hinna torka. Jag har aldrig tidigare lämnat in en bil för en omlackering, och jag var ganska nervös inför det faktiskt. Jag ville ju att det skulle bli bra, men eftersom jag hade gjort research inför valet av lackerare så visste jag att tidigare kunder rekommenderar företaget. Det kändes tryggt och bra. Jag blev mycket glatt överraskad över hur bra det faktiskt blev! Lacken blev precis så som jag ville att den skulle bli. Jag hade valt en annan variant av den blå som bilen hade sedan innan, och det var ett mycket bra val. Det passade verkligen bilen, och ja, den ser verkligen som ny ut. I stället för att lägga pengar på en ny bil, så kan man ju bara lacka om! Det förhöjer ju utseendet med tusentals procent. Nästan i alla fall. Jag kan verkligen rekommendera Swalls bil o industrilackering till alla mina läsare därute som funderar på att lackera bilen hos ett riktigt proffs. Befinner du dig i Finspång, Norrköping eller Vingåker är detta företaget för dig. 

Du gillar kanske också...