Mina renoverade trappor blev som nya!

Oj vad det är underbart att ha blivit husägare här nere i Ystad. Det är en så skön känsla att ha sitt eget och här är jag herre i mitt eget hus. Nu spelar jag musik så högt jag vill, det finns inga grannar som blir störda. Jag är händig och tycker om att fixa och greja både inom- och utomhus. Trappan upp till andra våning hade sett sina bästa dagar verkade det som. Den vågade jag inte ge mig på själv. Jag hörde av mig till ett företag som heter Tånnanders trapprenovering i Skåne. Jag hade kollat in några olika företag inom just denna bransch, men när jag läste på Facebook om Tånnanders trapprenovering blev jag övertygad om att det här var rätt företag för mig, och det var det. Flera tidigare kunder hade lämnat goda omdömen. Flera bilder på hur deras trapprenoveringar såg ut gjorde mig imponerad. Jag gick in på deras hemsida och läste. Jag ringde sedan och bokade in ett besök här i villan. Fint att detta företag som verkar lokalt på orten, det vill säga i Lund, Ystad och i Vellinge, finns. Nu slapp jag anlita någon firma längre bort. 

 

Det blev en riktig bra trapprenovering. Efteråt målades trappan och det går knappt att tro att det är samma trappa. Trappan var riktigt ful och sliten förut, och var som en skamfläck i villan. Ärligt talat hade jag ställt in mig på att riva trappan och sätta in en ny. Det är jag glad att jag inte gjorde. Jag har fått en trappa i nyskick, den kommer att vara vacker i många år framöver. Jag är imponerad över vilket bra, och faktiskt förhållandevis billigt jobb som Tånnanders trapprenovering har gjort. Med ROT-avdraget blev det billigt rent ut sagt! 

Du gillar kanske också...