TEKNIK

Vi testade spelet som satte vår kunskap om Islam på prov


Har du tidigare testat att spela kunskapsspelet M.I.G? Gillade du det? För nu har det äntligen släppts ett frågebrädspel som påminner om M.I.G fast som endast har frågor om Islam. Du och ditt lag ska tillsammans hjälpas åt för att fylla ut med rätt svar inom varje kategori, de som först fyller sina rutor med rätt svar vinner.Varje kategori är en av de fem grundpelarna Inom islam och varje pelares frågor är relevanta för just den pelaren, exempelvis har salat (bönen) frågor om bönen.

De fem kategorierna Iman (trosbekännelsen), Salah (bönen), Zakah (allmosan, Sawm (fastan) och Hajj (vallfärden) olika svårighetsgrader vilket till och med gör spelet till en utmaning för de mest pålästa. Totalt 1000 olika frågor under 5 olika svårighetsgrader. Snygg design i ett ”flat” utförande vilket är i tiden och allt var av bra kvalité.

All FRÅGOR OCH SVAR ÄR STUDERADE OCH GODKÄNDA AV ISLAMIC ONLINE UNIVERSITY.

http://www.5pillarsgame.com/#home

 

5Pillars

Underhållning
Undervisande
Design
Pris
Slutsats

Spelet är både snyggt och underhållande. Synd bara att det inte finns på svenska då fler skulle kunna spela det, men å andra sidan är det ju bra att man samtidigt tränar sin engelska.

Totalpoäng 3.9 Underhållande!
Läsarnas betyg
5 Röster
4

2 kommentarer on Vi testade spelet som satte vår kunskap om Islam på prov

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>