Solna Grill och Kebab - Korv MAT

Vi testade Solna Grill & Kebabs halalkorv


Finns nästan inget godare än en hemmagjord korv, minns min mormor göra kryddig goda korvar som innehöll 98% kött och resten bestod av kryddor. Sedan brukade vi steka korven i en gjutjärnspanna med lite olja. När vi stekte klart brukade vi ta nybakat tunt pitabröd som vi drog mot pannan för att suga upp fettet från korven i brödet.  Vi tillsatte sallad, inlagda grönsaker (kabbis),  persilja, yoghurt (lebne) och salt, sen rullade vi ihop allt. Mmm mm mm.

Hur som helst, det är sällan man får chansen att äta korv ute i Sverige om man inte befinner sig i Solna för där har man egen tillverkning av halalkorv. Solna Grill & Kebab hyr varje söndag in sig på Solnakorv där tillverkar sin egen korv som vi idag har testat, själv valde jag chorizon i bröd då jag gillar kryddigare korv. Till det fick jag hemmagjord potatismos, räksallad och rostad lök. Dricka, Coke Zero!
Sjuuukt gott, rekommenderas starkt.

Hitta dit
http://www.solnagrillkebab.com

Solna Grill & Kebabs halalkorv

Smak
Tillagning
Krydda
Presentation
Pris
Slutsats

Äntligen börjar fler och fler servera halalkorv, det bästa med denna är att de har egen tillverkning.

Totalpoäng 3.6 Yummy!
Läsarnas betyg
3 Röster
3.1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>