kakel design HEMMET

Vem kunde tro att Nordafrikansk form skulle betyda så mycket för svensk inredning


Vi har alla sett det, på inredningsprogram på TV, i tidningar och reklamskyltar, på nätet och så har vi till och med hört om det på radio och bland folk.

Marockanskt kakel, yes, ni läste rätt. Det mest omtalade kaklet under hela 2012 och 2013, mer omtalat än mosaiken alla valt i sina hem senaste tio åren.

Vi gav oss ut på nätet för att hitta snyggt marockanskt kakel som vi tänkt ha i köket på kontoret och oj så mycket det fanns att välja på.

Viktigt att tänka på till skillnad från vanligt kakel är att det ofta är handmålat med en pressform vilken gör att formen aldrig blir exakt samma enligt mig är det den stora charmen med just det här kaklet. Dessutom måste man behandla det med vax för att stöta bort fukt och smuts, speciellt noga bör man vara vid utsatta platser som kök eller exempelvis badrum.

Om du inte har bråttom kan du alltid fynda olika tider på året, vi köpte vårt på 50% rabatt, ett riktigt klipp! Vanligt ordinarie pris ligger mellan 650-1000kr.

Marockanskt kakel kan du enklast hitta på nätet, här nedan ser några av de som säljer det.

http://www.mosaiik.se/
http://www.dekorrech.se/
http://www.marrakechdesign.se

 

Marockanskt kakel

Design
Utförande
Kvalité
Pris
Trend
Slutsats

Som allt annat när det är "inne" kostar det mycket mer än det borde, fast snyggt är det. Vi fick det som sagt för 50% av priset så vi ska inte klaga.

Totalpoäng 3.2 Trendigt!
Läsarnas betyg
0 Röster
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>