Om bonetider.se


Vi är ett team på fyra personer som under de senaste åren arbetat med att leverera bönetider till det nordiska folket. Vår ambition är att du som användare av bonetider.se enkelt ska kunna hitta bönetider för just din stad, oavsett vart du bor i Norden. Nyligen validerades våra bönetider av Halal Times, läs mer om det här!

Artiklarna vi publicerar kommer inte bara handla om Islam, vi kommer även skriva om saker runt om, typ teknik, mode, mat och sådant som rör det muslimska hemmet. Vi kommer även testa både produkter och mycket annat där vi sätter vårt betyg i 1-5 halvmånar.

Vi får ofta frågan varför vi har annonser på vår sida och svaret till det är den enkla anledningen att vi på så vis får in en liten intäkt varje år som täcker en lite av våra utvecklingskostnader och resten doneras till behövande. Vi driver alltså denna sida ideellt och arbetar helt gratis.

Våra bönetider är baserade på ett matematiskt mönster vilket betyder att de uppdateras dagligen efter världens och månens omställning. Det innebär att de bönetider vi exempelvis levererade den 1 januari 2007 inte är de samma bönetider som vi kommer levererar den 1 januari 2014.  Därför kan våra bönetider och andra aktörers bönetider skilja sig, läs mer om detta här!

Sitemap

[vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Logotyp mörk bakgrund – Ladda ner alla

Bönetider Logo Dark – PNG
Bönetider Logo Dark – JPG
Bönetider Logo Dark – PDF

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Logotyp ljus bakgrund – Ladda ner alla

Bönetider Logo White – PNG
Bönetider Logo White – JPG
Bönetider Logo White – PDF

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner]

[vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Allmänna frågor

Vi hoppas att du som besökare trivs i denna miljö, tveka inte att kontakta oss ifall du har några funderingar eller tips som skulle göra bonetider.se till en bättre plats.
Kontakta oss: info@bonetider.se
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Samarbeten och annonsering

Vill du nå en målgrupp med tusentals muslimer i Norden varje dag och funderar om annonsering och samarbeten?
Kontakta då oss via: annonsering@bonetider.se[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner]