Hummus Organic Green MAT

Har Organic Green Stockholms bästa Hummus?


Vi har på olika håll hört rykten om att den vegetariska restaurangen Organic Green i Stockholm, Rehnsgatan 24 ska ha den mest smakfulla Hummusen i Stockholm om inte i hela Sverige.

Vi möts av trevlig personal som med sina snälla ögon välkomnar oss. Till vår fördel får vi veta att hummusen ingår i lunchen, yaay!

Dagens lunchmeny bjuder på vegolasange, inte varje dag man äter vegetarisk mat, mest för att man går i tron om att man inte blir riktigt mätt tror jag (vilket såklart är helt fel). Till den tar vi såklart massa bröd och ett stort fat med hummus, ser riktigt gått ut.

Till skillnad från vad man brukar få på de flesta libanesiska restaurangerna så var denna hummus mer grov i konsistensen vilket jag diggade starkt, jättegott!

Med det nybakta örtbrödet (som fortfarande var varmt) måste jag säga att denna hummus rent smakmässigt slår all annan hummus jag ätit i Sverige.  Presentationen var OK, man fick ju som sagt fylla sitt egna fat så det blir inte lika fint upplägg som när beställer i en Meza, men man får inte glömma att hummusen ingick till maten.

Har ni något favoritställe som serverar riktigt god hummus?

Hitta dit

Deras webbsida


2 kommentarer on Har Organic Green Stockholms bästa Hummus?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>