ÖVRIGT

Han är en enastående muslim, elev, vän och basketspelare


Han kan 114 verser ur Koranen utantill. Han är en bra vän som är älskad av sina vänner. Han är en förebild för både muslimer och ickemuslimer. Han är lagets bästa basketspelare. Han är lagets snabbaste basketspelare. Han är lagets kortaste basketspelare.

Rohullah Bayanzai är en inspiration för många personer. I media har han uppmärksammats för sin trogna drift till Islam, inget kommer mellan honom och hans böner, inte ens den viktigaste matchen i basketturneringen. Då bönetiderna är inne går han mitt i en match in i omklädningsrummet och utför sin bön. Under månaden Ramadan fastar han och spelar basket som vanligt, hans medspelare förbryllas över hur han med så stark disciplin klarar av att vara med på matcherna och samtidigt vara den snabbaste och mest aktiva spelaren på plan. Under träningarna är han trots fastan den som peppar sina lagkamrater mentalt till att de ska kämpa hårdare.

#MASHALLAH


1 kommentar on Han är en enastående muslim, elev, vän och basketspelare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>