MAT

Europas största festival för halalmat


Det muslimska samfundet i Storbritannien har de senaste decennierna växt från små församlingar till ett stort samfund med andra och tredje generationens brittiska muslimer. Den lilla köttdisken i den orientaliska matbutiken har utvecklats och fått en helt egen avdelning i de stora matvarubutikerna. Detta efter att matbutikerna förstått hur stor efterfrågan det egentligen är.

Halal Events och några av Storbritanniens mest välkända kockar tillsammans dragit igång Halal Food Festival. Under tre dagar för besökte tusentals människor den nya matfesten med fokus på halalmat. Utställare och sponsorer från de ledande inom livsmedel visade upp sina varor och produkter för de besökande samtidigt som det pågick en massa aktiviteter för både barn och vuxna.En trevlig tillställning vi hoppas komma närmare oss snart.

http://halalfoodfestival.com


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>