ÖVRIGT

De sprider Islams – med ett hej!


En viktig sak i Islam är att man som muslim sprider religionen från den rättvisa sidan den förtjänar. Och i denna tid vi lever i kan det vara svårt ibland, speciellt i områden där fördomarna är enorma. Att vara smart är en viktig del, att anpassa sig på rätt sätt men inte vika av när det kommer till de viktiga delarna.

De här tre killarna från USA arbetar på att försöka få personer på stan att våga hälsa på dem vilket de tror kan vara ett första steg för de som har så pass lite kännedom om Islam och dess utövare. De tror att en enkel hälsning kan bygga den bro mellan en person med massa fördomar och en muslim. Uppenbarligen fungerar detta då fler kommenterar att de anser att detta är ett modernt och smidigt sätt att våga sig in i den muslimska världen. Utöver detta har de andra klipp där de skänker mat, pengar, vatten och annat till hemlösa, deras klipp har setts över 20 miljoner gånger.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>