MODE

De skapar muslimsk street style


Sedan 2008 har de levererat coola kläder till unga muslimer runt om i världen. Med snart 150K följare på Facebook är Style Islam bland de största aktörerna inom muslimskt mode i sociala sammanhang. Företaget startades i samband med karikatyrerna på Profeten Mohammad (saw) som spreds snabbt och världens muslimer reagerade, Melih Kesmen reagerade på sitt egna sätt och istället för att skrika ut sitt missnöje ihop med flaggor som brändes valde han att designa en t-shirt med trycket, ”I love my Prophet”, sedan har det bara gått uppåt.

I sortimentet ser man att designen följer en touch av orientalisk design ihop med street style. Förutom snygga kläder för killar och tjejer säljer de även accessoarer som väskor och mobilskal  men även inredning till hemmet. Företaget levererar till nästan all länder i världen.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>