MAT

De muslimska och judiska kvinnorna finner gemenskap genom hälsan


Vem har sagt att bra kost inte kan vara vägen till fred och förståelse? I Boston har några kvinnor under den senaste tiden träffats och bjudit varandra på deras nationella rätter. En mix mellan judiska och muslimska kvinnor lägger tillsammans upp vikt mål som de hjälper varandra att nå. De tror att skillnaden mellan dem är minimal då de ser likheterna i sättet att leva, äta, umgås och älska. Det enda som egentligen är skillnaden består av simpel politik, alla andra värderingar är lika och går hand i hand.

De två vännerna Hafsa och Joley har verkligen hittat varandra, de har blivit så pass nära att de idag umgås dagligen. De ser varandra som systrar. Tillsammans lyckas de nå sina viktmål och dessutom hjälper de varandra med mycket annat. Ett fantastiskt fint att se hur man bortser från politik och enbart tänker på att respektera tro och vilja.

 


1 kommentar on De muslimska och judiska kvinnorna finner gemenskap genom hälsan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>