halal voyage ÖVRIGT

105 miljarder tvingar resebranschen att erbjuda fler halalresor.


Det har blivit mer och mer populärt med resor anpassade för muslimska behov och utbudet växer parallellt med efterfrågan. De flesta kunderna kommer från väst, länder där hotell och spaanläggningar inte anpassats efter muslimska regler.

Att resa som muslim kan vara jobbigt, speciellt i de länder där man inte har muslimsk befolkning som tillsammans bygger upp en marknad.  När västlänningen bockar in bar som krav vid val av hotell är det även angeläget för en muslim att kunna få tillgång till bl.a. ett bönerum fem gånger per dag. Även ett alkoholfritt hotell med halalslaktad mat, separat pool för kvinnor och män är något som har en stor efterfrågan. Enligt World Tourism spederade muslimer ca 105 miljarder, det är ca 12 procent av vad turism omsätter i världen.

Halal Voyage är ett av de företag inom resebranschen som erbjuder skräddarsydda halal-resor som anpassas efter muslimer.
http://www.halalvoyage.com


1 kommentar on 105 miljarder tvingar resebranschen att erbjuda fler halalresor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>